Wilt u advies over
het probleemgedrag
van uw kat?

Ik help u graag met een
telefonisch adviesgesprek

"Ze blijven fascineren en ontroeren. En ze geven zo veel moois."

Fieke Halberstadt

Mijn naam is Fieke Halberstadt. Tot 2007 heb ik als doktersassistente gewerkt in de humane gezondheidszorg, maar toen dat beroep mij geen voldoening meer gaf, besloot ik te doen wat ik al heel lang wilde: in een dierenkliniek werken. Ik startte de LOI-opleiding Paraveterinair en kreeg een stageplaats en later een vaste baan.

Sindsdien ben ik werkzaam als paraveterinair en dat beroep geeft mij veel voldoening. Dieren doen mij elke dag weer versteld staan. Ik vind ze allemaal bijzonder. Wat zijn ze taai, braaf, dapper en aandoenlijk. Wat is het fijn om ze te zien opknappen na verzorging en behandeling, om ze weer blij te zien worden.

En wat is dat toch met katten? Ze komen op ons pad, wandelen ons leven binnen, stelen ons hart en oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ons uit.

Ze blijven fascineren en ontroeren. En ze geven zo veel moois.

Opleiding aan De Katten Academie

In januari 2016 ben ik gestart met de opleiding tot gediplomeerd kattengedragstherapeut aan De Katten Academie, opgericht door Sonja van Leeuwen. Aanvankelijk schreef ik mij in voor de eerste module en wilde ik “gewoon” wat meer leren over katten. Maar na een kwartiertje in de klas wist ik: ik wil kattengedragstherapeut worden!

Ik heb enorm veel plezier beleefd aan de opleiding: elke minuut in de klas was een feestje! Ik ben alle docenten dankbaar voor het overdragen van hun kennis. Samen streven we naar een zo hoog mogelijke graad in de professionalisering van het vak “Kattengedragstherapeut”.

Na het laatste deel van de opleiding, een stagetraject waarin ik de nodige ervaring met consulten heb opgedaan, ben ik in augustus 2018 ben afgestudeerd.

Afgestudeerd zijn betekent gelukkig niet uitgestudeerd zijn. Regelmatig volg ik na-scholingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen over kattengedrag.

Scroll naar top